bannersportschool.jpg

Aktie Steun
Home
Contact
Wedstrijden. Wat heb ik nodig?
Jeugd sport fonds
Waarom taekwondo en wat is het?
Lestijden
Hall of Fame
Wedstrijdverslagen van 2002 tot nu

Beste Ouders en Leden,

 

Wij willen het initiatief nemen om geld in te zamelen voor de aanschaf van twee wedstrijdmatten. De reden voor dit initiatief is om de omstandigheden tijdens het clubtoernooi en wedstrijdtrainingen  zo optimaal (wedstrijdecht en veilig) mogelijk te laten verlopen.

 

Om de aanschaf van de wedstrijdmatten mogelijk te maken hebben wij de steun,hulp van ouders en leden (jong en oud) nodig.

Het idee is om samen met jullie HULP de komende maanden geld in te zamelen met behulp van (S)teun.

 

Wat is (S)teun:

(S)teun bestaat uit een boekje met 25 afbeeldingen van “teun” het spaarvarkentje met daarop een kraslaag. Onder elke kraslaag staat een bedrag afgebeeld, variŽrend van €0,50 tot €2,50. Het boekje bevat tevens een blok met 25 vellen met kortingsbonnen. De leden gaan met de boekjes langs vrienden, familie, buren om het boekje vol te krijgen. De bedoeling is dat de mensen een of meer “varkentjes wassen” om een geldbedrag zichtbaar te maken. De donateur betaalt het tevoorschijn getoverde bedrag en ontvangt een vel met kortingsbonnen per gewassen varkentje.

 

Hoe meer geld we inzamelen, hoe meer we kunnen bereiken. Om dit te stimuleren zullen er een aantal prijzen (taekwondo artikelen) worden weggegeven aan de leden die het meeste geld ophalen.

 

Aangezien deze actie een “kleine” voorinvestering per boekje vraagt, willen we graag weten hoeveel boekjes we moeten aanschaffen. Doe dus mee met de actie (s)teun en laat het ons weten.

Dus graag reageren door onderstaand briefje in te vullen en in te leveren bij: Thijs of Joyce  tijdens de les of via mail aan Jurgen Bruggeman ( j.bridge@home.nl )

 


o       Ja, wij doen mee met (S) teun,

aantal boekjes ………………..

Naam: ………………………………..

trainingslocatie: ………....................

Inleveren voor 12 December