bannersportschool.jpg

15-16 Okt Int Master NRW
Home
Contact
Wedstrijden. Wat heb ik nodig?
Jeugd sport fonds
Waarom taekwondo en wat is het?
Lestijden
Hall of Fame
Wedstrijdverslagen van 2002 tot nu

3 X Goud voor Joyce, Marjolijn en Michael
intmasternrw16-11-2011.jpg

Afgelopen weekend vond de International Master NRW plaats in Bonn met in totaal 500 deelnemers uit diverse landen. Taekwondo Oude Luttikhuis nam met een afvaardiging van 7 spelers deel aan dit toernooi en was uitermate succesvol met in totaal 3 gouden plakken bij de Senioren.

 

Michael Oogink maakte zijn rentree in de klasse Senioren Heren -87kg na een afwezigheid van bijna 1 jaar. Oogink won zijn eerste partij met 7-4 van de Duitser Walid Hashime. Vervolgens werd er overtuigend gewonnen van Jahn Pusch(9-3) en Faruk Demirtas(12-3) uit Duitsland waarbij Oogink steeds beter in het toernooi kwam. In de finale werd Florian Meyer eenvoudig opzij gezet door opgave na 1 ronde en is de gouden medaille voor Michael Oogink een feit.

 

Clubgenoot Joyce van Baaren uitkomend in de klasse Senioren Dames -62kg won haar eerste partij met 7-1 van Natalie Wenzel. Vervolgens was de Almelose te sterk voor Isabel Batinic die met 4-0 ten onder ging. Daarna mocht ze aantreden tegen Edina Kotsis uit Hongarije die recent nog een bronzen medaille wist te behalen op de Universiade. Ook deze partij werd gewonnen door Van Baaren met 3-1. In de finale was Van Baaren ook te sterk voor Yonca Celik en deze partij werd met 11-4 gewonnen.

 

Marjolijn Abbink maakte dit weekend haar opwachting in de klasse Senioren Dames -73kg en deed dit eveneens zeer verdienstelijk. In de halve finale vond er een spannende strijd plaats tegen Julia Swietkowiak uit Duitsland en Abbink trok uiteindelijk aan het langste eind(2-1)

In de finale was Abbink oppermachtig tegen Maade Pitang met als einduitslag 6-1 in het voordeel van Abbink.

Wim Kloosterman (Sen Heren -63kg) , Caner Suguoclu (Sen Heren -63kg), Pascal Niks (Jun Heren -68kg) en Hulya Simsek (Cad Dames -59kg) kwamen helaas te kort en verloren hun partij. De opvallende puntentelling(hoofdtreffers) heeft hierbij zeker niet in hun voordeel gewerkt.

groepsfotonrw2011.jpg

Marjolijn Abbink Senioren Dames -73kg
marjolijnnrw.jpg

Joyce van Baaren Senioren Dames -62kg
joycenrw.jpg

Michael Oogink Senioren Heren -87kg
michaenrwl.jpg