bannersportschool.jpg

Austria Open 4-5 Juni 2011
Home
Contact
Wedstrijden. Wat heb ik nodig?
Jeugd sport fonds
Waarom taekwondo en wat is het?
Lestijden
Hall of Fame
Wedstrijdverslagen van 2002 tot nu

appartementoostenrijk.jpg

Dewey Roemeon        Dames Senioren -46kg      Brons
Joyce van Baaren       Dames Senioren -67kg      BronsAfgelopen weekend vond de Austrian Open in Innsbruck plaats. Met ruim 1100 deelnemers uit diverse landen was het een goed bezet toernooi. Taekwondo Oude Luttikhuis nam deel met een afvaardiging van 5 spelers en keerde huiswaarts met 2 medailles.

 

Dewey Roemeon uitkomend in de klasse Senioren Dames -46kg wist een mooie bronzen plak te behalen. In de kwartfinale werd er met 3-1 gewonnen van Nina Prcac Dolinsek uit Slovenie. In de halve finale was Anna Mirkin uit Israel te sterk voor Dewey.

 

 Joyce van Baaren wist eveneens een bronzen medaille te behalen in de klasse Dames Senioren -67kg. In de kwartfinale werd er overtuigend met 7-0 gewonnen van Elisabete Ribeiro uit Portugal. In de halve finale werd er verloren van Franka Anic uit Slovenie die uiteindelijk ook beslag legde op de gouden medaille in deze klasse.

 

Pascal Niks won in de klasse Junioren Heren -68kg van Letland(6-3) en Zwitserland(4-4/gp). Vervolgens werd er nipt verloren met 2-4 in de kwartfinale van Italie waardoor Pascal helaas net buiten de prijzen viel.

 

Branko Bergmann (Senioren Heren -63kg) won zijn eerste partij overtuigend met 7-2 van Italie maar moest in de volgende partij zijn meerdere erkennen in Melvin Willems uit Belgie.

 

Jeremiah Serhalay verloor helaas zijn eerste partij tegen Belarus in de klasse Junioren Heren -48kg.

 

Al met al een mooi resultaat voor de spelers voor Taekwondo Oude Luttikhuis.