bannersportschool.jpg

Zwolle
Home
Contact
Wedstrijden. Wat heb ik nodig?
Jeugd sport fonds
Waarom taekwondo en wat is het?
Lestijden
Hall of Fame
Wedstrijdverslagen van 2002 tot nu

clubtoernooi.jpg

TKD Oude Luttikhuis nu ook in Zwolle

 

Vanaf Woensdag 22 September gaat Taekwondo Oude Luttikhuis in samenwerking met Taekwondo Folson beginnen met het geven van kinderlessen in Zwolle.

Taekwondo is een dynamische zelfverdedigingssport waarbij diverse technieken met zowel de armen als benen worden gebruikt. Respect, normen en waarden en discipline staan daarbij voorop.

 

Deze sport is uitermate geschikt voor kinderen die zich onzeker voelen. Daarbij is het ook een uitstekende uitlaatklep voor kinderen die heel druk zijn en veel energie hebben. Taekwondo biedt deze kinderen een structuur die een positief effect heeft op het dagelijks leven.

 

TKD Oude Luttikhuis bestaat al ruim 30 jaar en heeft veel ervaring in het geven van lessen.

Op dit moment worden er onder andere lessen verzorgd in Almelo, Hengelo en Vroomshoop.

Omdat er zeer veel positieve reacties zijn heeft TKD Oude Luttikhuis besloten om Zwolle als volgende uitdaging aan te nemen.

 

De lessen zullen gaan plaatsvinden bij het Greydanus College, Campus 5 in Zwolle. (Let op de zaal licht achter het hekwerk aan de andere kant van de straat waar het zwembad ligt)

De eerste les is Woendag 22 September van 18:00-19:00uur. Deze les is geschikt voor kinderen in de leeftijdklasse 6 t/m 12 jaar.

 

Alle kinderen/ouders die interesse hebben kunnen vanaf deze datum op de Woensdag geheel vrijblijvend langskomen voor een gratis proefles.

Zaal Zwolle aan de Campus 5
zaalzwolle.jpg
Ingang via het plein

Volg de rode stippen naar de zaal
zwolle zaal.jpg
Vanaf de parkeer plaats naar het hek