bannersportschool.jpg

Deventer
Home
Contact
Wedstrijden. Wat heb ik nodig?
Jeugd sport fonds
Waarom taekwondo en wat is het?
Lestijden
Hall of Fame
Wedstrijdverslagen van 2002 tot nu

clubtoernooi.jpg

TKD Oude Luttikhuis nu ook in Deventer

 

Vanaf Dinsdag 28 September gaat Taekwondo Oude Luttikhuis beginnen met het geven van kinderlessen in Deventer.Taekwondo is een dynamische zelfverdedigingssport waarbij diverse technieken met zowel de armen als benen worden gebruikt. Respect, normen en waarden en discipline staan daarbij voorop.

 

Deze sport is uitermate geschikt voor kinderen die zich onzeker voelen. Daarbij is het ook een uitstekende uitlaatklep voor kinderen die heel druk zijn en veel energie hebben. Taekwondo biedt deze kinderen een structuur die een positief effect heeft op het dagelijks leven.

 

TKD Oude Luttikhuis bestaat al ruim 30 jaar en heeft veel ervaring in het geven van lessen.

Op dit moment worden er onder andere lessen verzorgd in Almelo, Hengelo,Vroomshoop en Zwolle. Omdat er zeer veel positieve reacties zijn heeft TKD Oude Luttikhuis besloten om Deventer als volgende uitdaging aan te nemen.

 

De lessen zullen gaan plaatsvinden aan de Enkdwarsstraat 2 in Deventer.De eerste les zal plaatsvinden op Dinsdag 28 September van 18:00-19:00uur. Deze les is geschikt voor kinderen in de leeftijdklasse 6 t/m 12 jaar.

 

Alle kinderen/ouders die interesse hebben kunnen vanaf deze datum op de Dinsdag geheel vrijblijvend langskomen voor een gratis proefles.

http://www.leergelddeventer.nl/ Zaal Deventer
zaaldeventer1.jpg
Zaal Enkdwarsstraat