bannersportschool.jpg

Int. Master NRW 18-19 Sep 2010
Home
Contact
Wedstrijden. Wat heb ik nodig?
Jeugd sport fonds
Waarom taekwondo en wat is het?
Lestijden
Hall of Fame
Wedstrijdverslagen van 2002 tot nu

Dominique, Jeremiah en Kimberley
dominiquejeremiahkimberley.jpg

 In het weekend van 18-19 September vonden de ‘Int Masters NRW’ in het Duitse Bonn plaats. Met een deelnemersveld van ongeveer 400 mensen uit 10 verschillende landen was er een goede en sterke bezetting. Vanuit TKD Oude Luttikhuis namen 3 junioren deel via de Nationale Junioren Selectie en dit deden ze zeer verdienstelijk.

Dominique Bloemberg wist in de klasse -55kg Junioren Dames beslag te leggen op een gouden medaille. Ze wist 3 partijen op rij te winnen en versloeg vervolgens in de finale de Duitse Aline Rees met duidelijke cijfers.

Kimberley Kampman uitkomend in de klasse -44kg Junioren Dames wist eveneens beslag te leggen op het goud. Ze wist in de halve finale knap te winnen van Tamara Eschweiler met 5-2 en versloeg in de finale de Duitse Romina Schumacher.

Jeremiah Serhalay strandde helaas in de eerste ronde tegen Ahmed Kassem en was daarmee voortijdig uitgeschakeld.

De Senioren van TKD Oude Luttikhuis starten aankomend weekend(25-26September) op de British Open in Manchester. Dit toernooi zal gelden als een kwalificatiemoment voor de komende WK in Korea(mei 2011). Met ruim 600 deelnemers uit de hele wereld zal dit toernooi een zware beproeving worden voor Joyce van Baaren(Sen D -62kg), Marjolijn Abbink(Sen D -67kg), Reshmie Oogink(Sen D -73kg), Roman Zemar(Sen H -63kg) en Michael Oogink(Sen H -87kg).