bannersportschool.jpg

Clubdag 10 Juli

Home
Contact
Wedstrijden. Wat heb ik nodig?
Jeugd sport fonds
Waarom taekwondo en wat is het?
Lestijden
Hall of Fame
Wedstrijdverslagen van 2002 tot nu

Clubdag Zaterdag 10 Juli

 

Zaterdag 10 Juli was het dan zover. De clubdag van TKD Oude Luttikhuis voor zowel jong als oud.

 

Eerst was het overdag de beurt aan de kinderen tot 14 jaar. Er stonden diverse activiteiten/spelletjes op het programma. De klapper was uiteraard een hele grote stormbaan van maar liefst 5 meter hoog en 15 meter lang.

 

Alle kinderen hebben zich deze dag kostelijk vermaakt ondanks de immense hitte deze dag. Alle ouders/helpers bedankt voor hun inzet.

 

In de avond was het de beurt aan onze wat oudere leden(14 jaar en ouder).

We hadden een berg vlees ingeslagen i.c.m. een hoop drinken. Tussen het bbq-en door bleek dat de stormbaan en springkussen ook voor deze groep wel heel leuk was. Samen met de brandslang zorgde dit voor een mooie maar vooral gezellige puinhoop.

 

Tijdens deze gezellige avond stond er ook nog een verkiezing op het programma, namelijk talent en sporter van het seizoen 2009/2010.

 

De eer voor talent ging dit jaar naar Dominique Bloemberg. Onder andere voor haar behaalde prestaties op de British Open, Open Belgische en daarnaast een zeer knappe kwalificatie en deelname aan de WK Junioren in Mexico op slechts 14 jarige leeftijd.

 

Sporter van het jaar is geworden Joyce van Baaren. Joyce kende een uitstekend seizoen met o.a. prijzen op de British Open, Parijs Open, Trelleborg Open, German Open en kwalificatie en deelname aan de EK Senioren in Rusland.

 

Hieronder een aantal foto's voor een impressie van de clubdag 2010.

 

 

 

1.jpg

113.jpg

110.jpg

11.jpg

26.jpg

8.jpg

55.jpg