bannersportschool.jpg

Verkiezing Sporter en Talent van Seizoen 2008-2009

Home
Contact
Wedstrijden. Wat heb ik nodig?
Jeugd sport fonds
Waarom taekwondo en wat is het?
Lestijden
Hall of Fame
Wedstrijdverslagen van 2002 tot nu

Voor het eerst hebben we dit jaar als afsluiting van het seizoen ook een verkiezing “Talent en Sporter van seizoen 2008-2009 “.

 

Dit jaar zijn we met de club op vele toernooien aanwezig geweest. In totaal hebben onze spelers op 25 verschillende toernooien onze club vertegenwoordigd waaronder vele internationale toernooien.

 

We hebben o.a. goed gescoord tijdens het Nederlands Kampioenschap waarbij wij als club 15 prijzen wisten te behalen waarvan 7 maal goud. Hiermee werden we ook tevens eerste in het totaalklassement van alle Nederlandse clubs.

 

Tijdens de 3 belangrijke open toernooien(ONK,ODK en OBK) hadden we ook elke keer meerdere prijzen.(zie verslagen)

 

Tijdens het clubtoernooi op 5 Juli was de bekendmaking. Uiteraard kwam deze voor iedereen als een verrassing, omdat van te voren niet bekend was dat er een verkiezing ging plaatsvinden.

 

Talent van seizoen 2008-2009 is geworden Kimberley Kampman. Zij werd op de voet gevolgd door Jeremiah Serhalay en Dominique Bloemberg.

 

Kimberley heeft deze prijs o.a. in ontvangst mogen nemen omdat ze afgelopen seizoen de volgende resultaten neer heeft gezet.(zie verslagen)

 

-         9 x Goud behaald op diverse toernooien waaronder het Nederlands Kapioenschap.

-         Brons op de Open Duitse Kampioenschappen 2009

-         Kwalificatie en deelname EK Junioren in Trelleborg Zweden.

 

Zowel Jeremiah als Dominique wisten beide ook diverse medailles te behalen waarbij Jeremiah ook nog eens kwalificatie en deelname aan de EK Junioren wist te behalen.

 

 

Sporter van seizoen 2008-2009 is geworden Marjolijn Abbink. Helaas kon zij niet aanwezig zijn tijdens het clubtoernooi dus deze beker werd geheel onverwachts overhandigd tijdens 1 van de vrije trainingen. Ondanks dat de uitreiking voor Talent al was geweest kwam deze uitreiking geheel onverwachts, want niemand had er rekening mee gehouden dat er wellicht nog een uitreiking zou kunnen zijn.

 

Marjolijn mocht deze beker in ontvangst nemen omdat ze de volgende resultaten heeft behaald:

 

-         Zilver op de US Open 2009

-         Goud op de ONK 2009

-         Brons op de ODK 2009

-         Nederlands Kampioen 2009

-         Kwalificatie WK Senioren Kopenhagen Denemarken(okt 2009)

 

Beide dames hebben een zeer mooie en grote trofee in ontvangst mogen nemen en mogen zich Talent en Sporter van seizoen 2008-2009 noemen. Uiteraard zal deze verkiezing volgend jaar weer terugkomen. Onze sporters mogen komend seizoen weer opnieuw gaan strijden om wie dan Talent en Sporter van seizoen 2009-2010 gaan worden.  

 

Thijs Oude Luttikhuis

Talent Kimberley , Coach Thijs, Sporter Marjolijn
imga00930.jpg

Talent Kimberley, Coach Thijs, Sporter Marjolijn
imga00935.jpg

Talent Kimberley Kampman
imga00926.jpg

Sporter Marjolijn Abbink
imga00921.jpg