bannersportschool.jpg

Jugend Pokal Dormagen Zaterdag 16 Mei

Home
Contact
Wedstrijden. Wat heb ik nodig?
Jeugd sport fonds
Waarom taekwondo en wat is het?
Lestijden
Hall of Fame
Wedstrijdverslagen van 2002 tot nu

Zaterdag 16 Mei stond de Jugend Pokal in Dormagen op het programma. Drie spelers van onze sportschool hebben deelgenomen aan dit toernooi. In Duitsland werken ze met iets andere indelingen tov Nederland. Al onze 3 spelers kwamen aan de start in de Jugend B klasse LK1. Dit is de leeftijdklasse met geboortejaar 1995,1996 en 1997 en vanaf blauwe band en hoger. Een andere groot verschil is dat het in deze klasse is toegestaan dat er hoofdcontact word gemaakt.

 

Patrick Keizer startte in de klasse -33kg. In zijn eerste partij stond Patrick na 2 rondes met 0-4 achter. In de derde ronde wist hij de stand met 5-6 nog bijna gelijk te krijgen. Helaas begon de motor iets te laat te draaien bij onze Patrick waardoor het ditmaal bij 1 partij bleef.

 

Saskia Keizer en Dominique Bloemberg stonden beiden in de -51kg klasse. Saskia wist haar eerst partij met 5-4 te winnen maar verloor haar 2de partij. Dominique won haar eerste partij met 12-10. Daarna volgde nog 3 partijen voor Dominique en die werden allemaal met 7 punten verschil met als resultaat een mooie gouden medaille.

 

Goud

 

Dominique Bloemberg.         Jugend B LK1 -51kg

Dominique Bloemberg Blauw
dominiquedormagen16mei2009.jpg