Nieuws        Verslagen        Agenda

 

Aktie Steun

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Ouders en Leden

Als eerste bedankt dat jullie je aangemeld hebben om de actie te ondersteunen, om zo voldoende geld bij elkaar te krijgen voor 2 wedstrijdmatten. 

Om de actie succesvol te laten verlopen, willen nog een keer kort de belangrijkste spelregels van de actie (S)teun uitleggen.

 

1. Alle boekjes moeten samen met het ingezamelde geld weer ingeleverd worden. Een compleet boekje is 40 Euro waard.
De boekjes dienen uiterlijk 30 Januari 2012 ingeleverd te worden bij je leraar.

2.  Hoe werkt het:

 

BoekjeBinnen.jpg

 

Elk (s)teunboekje bevat 25 afbeeldingen van “teun” het spaarvarkentje, met daarop een kraslaag. Onder elke kraslaag staat een bedrag afgebeeld, variërend van €0,50 tot €2,50. Het boekje bevat tevens een blok met 25 couponvellen met op elk vel 8 aantrekkelijke kortingcoupons. Clubleden, leerlingen of vrijwilligers gaan met de boekjes “de boer op” (vaak is een rondgang bij familie, vrienden en buren al voldoende om een boekje vol te krijgen). De bedoeling is dat mensen door één of meer “varkentjes te wassen” (lees: krassen) een geldbedrag zichtbaar maken. De donateur betaalt vervolgens het tevoorschijn ‘getoverde’ bedrag en ontvangt als dank één couponvel per gewassen varkentje.

1... 2... 3... zo makkelijk is (s)teun!

3. Als je het boekje vol hebt lever hem dan zo spoedig mogelijk in bij je leraar, je kan vervolgens een nieuwe krijgen als je dat wilt.
Wij geven een aantal prijzen weg aan diegene die het meeste geld ophaalt. 

 

Succes met krassen!!!!

 

Thijs Oude Luttikhuis                     icecubes17@hotmail.com             
Jurgen Bruggeman                         j.bridge@home.nl